Vergaderen Helmond

City Resort Events Helmond beschikt over vijf multifunctionele vergaderzalen en een boardroom. Bekijk de zalen en tarieven.

Congrescentrum City Resort Helmond
Congrescentrum Helmond beschikt over vijf multifunctionele vergaderzalen en een boardroom. De vele multifunctionele zalen binnen het complex maken het mogelijk om vergaderingen, trainingen, congressen en productpresentaties te organiseren vanaf acht personen tot een aantal 100 personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, Wi-Fi, climate controle en alle moderne audiovisuele apparatuur die nodig is voor een succesvolle meeting.

 

Unieke vergaderlocatie in Helmond 
De unieke combinatie van faciliteiten van Hotel Helmond geeft de mogelijkheid om bijeenkomsten te combineren met een (zaken) lunch of culinair diner, een ontspannen bezoek aan de wellness of een activiteit in Helmond of Eindhoven. Dit alles typeert de multifunctionaliteit van deze unieke locatie!

Bereikbaarheid
Centraal gelegen naast de uitvalswegen A67 en A270 en op slechts 5 minuten loopafstand van Centraal Station Helmond. Op 21 minuten rijden van Eindhoven.

Zakelijke overnachting reserveren
Vergaderen Helmond, met overnachting.

Wilt u meer informatie over groepsreserveringen of meerdere overnachtingen op jaarbasis bij City Resort Helmond?
Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers nemen graag de mogelijkheden met u door.

Bij Hotel Helmond is het ook mogelijk om een vergaderarrangement te boeken. Vergaderen Helmond , ook voor aantrekkelijke arrangementen:  4, 8, 12-uurs vergaderarrangementen. Voor kleine groepen, congressen of grote bijeenkomsten maken wij graag een offerte op maat.

City Resort Helmond
Geschikt voor ieder zakelijk en particulier evenement dat u wilt organiseren.